Wij zijn Inbrands, een snelgroeiende digital agency uit Zaandam, maar dat wist je vast al. Wij helpen toffe bedrijven en merken om te digitaal te groeien. Niet alleen onze klanten, maar ook wij groeien hard en daarom zoeken we met regelmaat slimme, creatieve, gedreven en gezellige collega’s. Want werken bij Inbrands is werken bij de allerleukste digital agency van Zaandam, aan de allermooiste projecten.

Hey, jij! Zoek je een toffe baan?

Wil jij samen met ons werken aan de groei van de mooiste bedrijven en merken? Ben je gedreven en heb je een schat aan kennis om aan bord te brengen? Dan zoeken we jou! Want niet alleen onze klanten groeien hard, ook wij. Dat kan alleen met ont-zet-tend knappe koppen. Bekijk gauw onze actuele vacatures.

“Onze unieke bedrijfscultuur is een gekoesterd goed, want hiermee zorgen we dat we groeien en steeds een beetje beter worden in wat we doen”

Wat krijg je van ons?

“Je komt te werken in een snelgroeiende organisatie met leuke collega’s”, bla bla bla. Leuk zo’n verkooppraatje, maar laten we het hebben over waar het écht om draait, namelijk wat je van ons krijgt. Inbrands is een platte organisatie. Je krijgt bij ons dan ook niet te maken met directeuren in pak of managers die jou even gaan vertellen wat je MOET doen. Bij ons is iedereen gelijk en daar handelen we ook allemaal naar. Autonomie en rangorde is bij ons verbannen van de werkvloer. Daarnaast bepaal jij zelf hoeveel uur je werkt en hoe je die uren invult. Ook zit jij niet gevangen op een saai kantoor, maar werk je vanuit je eigen thuiskantoor.

Hoe werken wij?

Werken bij Inbrands betekent binnen een multidisciplinair en zelfsturend team werken aan toffe digitale oplossingen voor onze klanten. We willen doelstellingen overtreffen en dat kan alleen met een toegewijde inzet van jou en je collega’s. Onze bedrijfscultuur is dan ook een gekoesterd goed, want hiermee zorgen we dat we groeien en steeds een beetje beter worden in wat we doen. Dat doen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten.

Hola! Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken? Laten we een bakkie doen!

Visit

Ameland 3
1506 ZT Zaandam