Over

Toen we begonnen wilden we alles anders doen. Geen snelle handel, geen kant-en-klare magnetron websites verkopen, maar websites bouwen waar onze klanten echt iets aan hebben. Waarmee ze online kunnen groeien en met trots kunnen laten zien op de verjaardag van tante Bep. Gooi daar nog een bak ervaring tegenaan en tada.. Inbrands is geboren.

Op zoek gaan naar een gedegen partij om je website te bouwen; het is bijna onbegonnen werk want de keuze is bizar. Vergelijk het met het op zoek gaan naar een goed restaurant op de strandboulevard van een populaire en zonnige reisbestemming. Bij elk restaurant waar je langsloopt word je bijna naar binnen getrokken door een opdringerige medewerker die een gedateerde menukaart onder je neus schuift en met veelbelovende praatjes je probeert te laten aanschuiven voor een – wat achteraf blijkt – slappe hap voor teveel geld. Dat moet anders kunnen toch?

Even voorstellen

Inbrands is jouw nieuwe collega op de marketing afdeling. We zijn een jong online marketing bureau, gelegen in een van de oudste straatjes van Zaandam. Wat we precies doen? Wij helpen ondernemers digitaal te groeien met slimme online marketing. Samen met jou duiken we in je onderneming en zorgen we dat we de doelstellingen behalen die nodig zijn om jouw bedrijf online succesvol te maken.

Waar we goed in zijn?

Het succes van een onderneming valt of staat niet met een mooie website. Klanten moeten je website wel weten te vinden en het liefst óók nog converteren. Daarom gaan we net even een stapje verder. We doen veel, maar waar we echt goed in zijn is o.a. het bouwen van supergave websites, het ontwerpen van herkenbare merkidentiteiten, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en content marketing.

Het zijn er misschien nog niet veel, maar in ons jonge bestaan hebben we al 4 klanten blij gemaakt met onze bewezen aanpak.

“Doe ons maar gewoon een boterham met kaas, een ouderwets portie hard werken en een biertje op vrijdagmiddag om de verbluffende successen van onze klanten te vieren”

Hoe doen jullie dat dan?

Allereerst met een lekker bakje koffie. Daarna duiken we samen loodrecht in je onderneming om niet alleen jouw visie en waarden te leren kennen, maar ook om je doelgroep te begrijpen. We kijken naar wat je écht nodig hebt om online te groeien en succes te boeken. We maken een verhelderende analyse en stellen een eerlijk en transparant advies op waar je echt iets mee kunt. Daarna gaan we graag direct aan de slag, want stilzitten zit niet onze aard.

No-nonsens met gezond boerenverstand

We hebben geen luxe lounge, hippe quinoa salades met de lunch, holle awards, een futuristisch kantoor of een schattige kantoorhond. We steken de tijd en het geld liever in onze eigen ontwikkeling. Doe ons maar gewoon een boterham met kaas, een ouderwets portie hard werken en een biertje op vrijdagmiddag om de verbluffende successen van onze klanten te vieren.

Back To Top