We kunnen veel, maar we kunnen niet alles. Dat is ook juist onze sterke kant. Je moet ook niet alles kunnen vinden we. Anders word je al gauw een “Jack of all trades, master of none“. Hoe dan ook, laten we eerst eens kijken of we wel bij elkaar passen, want het is wel zo fijn als we op één lijn liggen, toch? Zijn we (nog) geen match? Neem dan gerust een contact met ons op als je aanvullende vragen hebt.

Zijn we een match?

Kunnen jullie al onze pagina's binnen 4 weken op #1 krijgen in Google?

Oei! Ik snap dat je snel resultaat wil boeken, maar dit is wel een beetje te snel als je het ons vraagt. Bovendien is deze werkwijze niet echt iets voor ons. Wij pakken het liever iets anders aan. Geduld is namelijk een schone zaak als je het ons vraagt. Hoe dan ook,  hier is een linkje waar je wellicht wél je ideale match vindt.

Ik wil een nieuwe website. Kunnen jullie er binnen 2 weken een voor me bouwen?

Kijk, jij houd van doorpakken! Wij trouwens ook, maar deze deadline is wel heel krap. Mag het een onsje meer zijn? Zo ja, dan zijn we zeker een match!

Wat kost een website bij jullie?

Zeggen we lekker niet! Grapje natuurlijk, maar om antwoord te geven op die vraag hebben we wel wat meer informatie nodig. Het is namelijk helemaal afhankelijk van de grootte van je project. Laten we eens een bakkie doen. Dan komen we er vast wel uit.

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

Dat is helemaal afhankelijk van de grootte van het project. Gewoonlijk duurt het ongeveer 2 tot 3 maanden voor een website van gemiddelde grootte. Maar om het zeker te weten kan je het beste even contact met ons opnemen.

Helpen jullie ook nadat een website is opgeleverd?

Uiteraard! Tijdens het offertetraject vragen we altijd of je na oplevering van bepaalde diensten gebruik wil (blijven) maken. Denk hierbij aan wijzigingen aan het webdesign, toevoegen van extra content zoals landingspagina’s, periodiek onderhoud, back-ups, beveiliging of SEO-werkzaamheden. Uiteraard kan dit ook achteraf besproken worden.